MAE: Şapte din cele opt persoane decedate în accidentul aviatic din Milano sunt români

Şapte din cele opt persoane decedate în accidentul aviatic de la periferia oraşului Milano sunt români care au şi altă cetăţenie, transmite, luni, Ministerul Afacerilor Externe.

3824 afișări
Imaginea articolului MAE: Şapte din cele opt persoane decedate în accidentul aviatic din Milano sunt români

Sursa foto: Mediafaxfoto

Potrivit MAE, din informaţiile comunicate de autorităţile italiene, în urma demersurilor de identificare a victimelor accidentului aviatic de la periferia oraşului Milano, printre persoanele decedate se regăsesc 7 cetăţeni români.

Toate cele şapte victime deţin şi alte cetăţenii.

MAE menţionează că, până la acest moment, Consulatul General al României la Milano nu a primit solicitări de asistenţă consulară cu privire la acest incident.

„Consulatul General al României la Milano continuă dialogul cu autorităţile locale, fiind pregătit să acorde asistenţă consulară, conform competenţelor legale, inclusiv cu privire la procedurile specifice, respectiv facilitarea repatrierii corpurilor neînsufleţite şi eliberarea certificatelor de deces”, transmite MAE.

Un avion de mici dimensiuni înmatriculat în România s-a prăbuşit pe o clădire de la periferia oraşului Milano. Cei opt oameni de la bordul avionului pilotat de Dan Petrescu au murit. La bord se aflau antreprenorul Dan Petrescu, soţia şi fiul său, o familie tânără cu copilul în vârstă de un an, bunica copilului şi un prieten al fiului lui Petrescu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici