Mai multe companii aeriene au suspendat zborurile de la Tel Aviv

Mai multe companii aeriene internaţionale au suspendat zborurile spre şi de la Tel Aviv, având în vedere atacul militanţilor Hamas asupra Israelului, spunând că aşteaptă îmbunătăţirea condiţiilor de siguranţă înainte de a le relua, scrie Reuters.

192 afișări
Imaginea articolului Mai multe companii aeriene au suspendat zborurile de la Tel Aviv

Mai multe companii aeriene au suspendat zborurile de la Tel Aviv

Duminică, United Airlines, Delta Air Lines şi American Airlines au anunţat că au suspendat zborurile directe, la fel ca şi Air France şi Finnair din Finlanda.

Companiile aeriene americane oferă în mod normal servicii directe din oraşe mari precum New York, Chicago, Washington DC şi Miami.

Într-o declaraţie, United a precizat că a efectuat două zboruri programate către Statele Unite din Israel sâmbătă şi duminică, dar că a suspendat serviciile „până când condiţiile vor permite reluarea lor”.

Compania britanică Easyjet a declarat că a întrerupt zborurile cu Tel Aviv duminică şi luni şi că va ajusta orarul zborurilor în zilele următoare.

Hainan Airlines, singura companie aeriană chineză care zboară între China şi Israel, a anulat zborurile între Tel Aviv şi Shanghai.

Cathay Pacific, care a precizat că a anulat, de asemenea, zborul de marţi între Hong Kong şi Tel Aviv, urmează să ofere joi informaţii suplimentare despre următorul zbor.

Korean Air a transmis că şi-a anulat zborul de luni între oraşul portuar Incheon şi Tel Aviv şi se aşteaptă ca viitoarele zboruri să fie neregulate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici