Mai multe curse de pe Aeroportul Ciampino din Roma decolează cu întârzieri spre România din cauza vremii | FOTO, VIDEO

Mai multe curse aeriene de pe Aeroportul Ciampino, Roma, decolează cu zeci de minute întârziere spre România, din cauza vremii nefavorabile. Este pentru prima dată, în ultimii şase ani, când ninge la Roma.

430 afișări
Imaginea articolului Mai multe curse de pe Aeroportul Ciampino din Roma decolează cu întârzieri spre România din cauza vremii | FOTO, VIDEO

Mai multe curse de pe Aeroportul Ciampino din Roma decolează cu întârzieri spre România din cauza vremii | FOTO (Imagine: Roma Spotters Club )

Patru curse aeriene au avut, până la această oră, întârzieri spre România.

Este vorba despre o cursă Ryanair, care a decolat cu o întârziere de 20 de minute, având plecarea programată la ora 6.30.

O altă cursă, spre România, Wizzair, a plecat cu o întârziere de 38 de minute, din cauza vremii, în timp ce zborul de la ora 11.45 avea întârziere de 45 de minute la decolare.

Toate cursele sunt de pe Aeroportul Ciampino, acolo unde întârzierile au provocat aglomeraţie, aşa cum se vede şi din imaginile postate de pasageri pe reţelele de socializare.

Anul acesta a nins pentru prima dată la Roma din 2012, iar autorităţile au decis luni închiderea şcolilor. Autorităţile au decis, de asemenea, să reducă liniile pe care circulă autobuzele la aproximativ 120 de trasee strategice.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici