Mai multe persoane din Vaslui au omorât un struţ în direct, pe Facebook

  • Mai multe persoane din judeţul Vaslui s-au filmat în timp ce fugăresc şi omoară un struţ.
  • Incidentul s-a produs înainte de Anul Nou, iar imaginile au fost transmise în direct pe Facebook. Poliţia a început o anchetă.
1155 afișări
Imaginea articolului Mai multe persoane din Vaslui au omorât un struţ în direct, pe Facebook

Mai multe persoane din Vaslui au omorât un struţ în direct, pe Facebook

Incidentul s-a produs înainte de Anul Nou într-o gospodărie din oraşul vasluian Murgeni. Persoanele care filmează cer de mai multe ori ca imaginile să fie distribuite pe reţelele de socializare şi povestesc că au plătit mulţi bani pe struţ. „Fraţilor, nu minţim, 500 de euro a costat (struţul n.red)” se aude o voce pe filmare.

Mai mult, protagoniştii cer binecuvântarea divinităţii şi spun că nu ar vrea să taie struţul, dar că nu pot refuza asemenea bucurie. La sacrificarea struţului participă numeroase persoane, inclusiv copii. Imaginile au ajuns şi la Poliţie, care a deschis o anchetă.

„Persoane din Murgeni au taiat un struţ şi au filmat scenele. A fost sesizată Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor. În funcţie de decizia lor vom decide ce este de făcut. Şi noi facem o anchetă, incidentul s-a produs înainte de anul nou. Nu s-a luat încă nicio măsură”, au explicat, la solicitarea Mediafax, reprezentanţii IPJ Vaslui.

Mai multe persoane care au văzut imaginile au sesizat autorităţile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici