Mai multe persoane implicate într-un accident în Vaslui între un autocar şi o maşină

Un număr de 11 persoane au fost implicate într-un accident produs, miercuri seara, între un autocar şi o maşină, pe Drumul European 581, în judeţul Vaslui. În zonă vizibilitatea este scăzută din cauza ceţii.

90 afișări
Imaginea articolului Mai multe persoane implicate într-un accident în Vaslui între un autocar şi o maşină

Mai multe persoane implicate într-un accident în Vaslui între un autocar şi o maşină

Potrivit ISU Vaslui, accidentul s-a produs pe sensul spre Bârlad, iar primele informaţii arată că nu sunt persoane rănite.

„Detaşamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare, la un accident rutier produs pe Drumul European 581 (sensul de intrare spre Bârlad) între un autoturism şi un autocar, în acest eveniment rutier fiind implicate 11 persoane. La sosirea echipajului de intervenţie, nu existau persoane rănite, pompierii intervenind pentru asigurarea măsurilor PSI”, transmite ISU Vaslui.

În zona în care s-a produs accidentul este ceaţă densă, vizibilitatea fiind sub 50 metri.

Poliţiştii sunt la locul accidentului şi fac verificări pentru a stabili cum s-a produs evenimentul rutier.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici