Mai multe persoane, printre care patru jandarmi, au fost rănite într-un accident rutier. Şoferul dubei Jandarmeriei şi un civil sunt în stare GRAVĂ | FOTO

Accidentul produs duminică dimineaţa pe DN 10, în apropierea localităţii Brădet, judeţul Covasna, s-a produs între o dubă a Jandarmeriei şi o altă autoutilitară, şoferul jandarm fiind în stare gravă, trasmite corespondentul MEDIAFAX.

4909 afișări
Imaginea articolului Mai multe persoane, printre care patru jandarmi, au fost rănite într-un accident rutier. Şoferul dubei Jandarmeriei şi un civil sunt în stare GRAVĂ | FOTO

Mai multe persoane, printre care patru jandarmi, au fost rănite într-un accident rutier. Şoferul dubei Jandarmeriei şi un civil sunt în stare GRAVĂ

Reprezentanţii Poliţiei Covasna au confirmat, pentru MEDIAFAX, că accidentul de pe DN 10 s-a produs între două dube, una fiind a Jandarmeriei, aceasta fiind în misiune.

„Poliţiştii rutieri fac cercetări pentru a stabili care dintre cele două vehicule a pătruns pe contrasens. Duba Jandarmeriei era în misiune”, au declarat reprezentanţii Poliţiei Covasna.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Covasna, Marian Tolvaj, a spus că două persoane au fost rănite grav, urmând să fie duse la spital în Braşov.

„Vă pot confirma că două persoane au fost rănite grav, unul fiind şoferul dubei de jandarmi, care a rămas încarcerat în urma impactului. Celălalt rănit grav este civil. Cei doi vor fi duşi la spital în Braşov. În total, în accident au fost rănite şapte persoane, dintre care patru sunt jandarmi”, a spus Tolvaj.

Cinci persoane, între care trei jandarmi, vor fi duse la Spitalul din Întorsura Buzăului, pentru îngrijiri medicale.

Centrul Infotrafic a transmis că accidentul de pe DN 10, din apropierea localităţii Brădet, judeţul Covasna, s-a produs din cauza unei pătrunderi pe contrasens.

În accident au fost implicate două autovehicule, care au intrat în coliziune frontal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici