Mai multe rulote au fost cuprinse de flăcări în staţiunea 2 Mai, din Constanţa

Mai multe rulote au fost cuprise de flăcări, marţi, în staţiunea 2 Mai, din judeţul Constanţa, anunţă ISU Constanţa, care intervine cu mai multe autospeciale de stingere a incendiului.

1390 afișări
Imaginea articolului Mai multe rulote au fost cuprinse de flăcări în staţiunea 2 Mai, din Constanţa

Mai multe rulote au fost cuprinse de flăcări în staţiunea 2 Mai, din Constanţa

Trei autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD din cadrul Secţiei Mangalia, precum şi o autospeciala de stingere de la Şantierul Naval şi una de la unitatea militară Mangalia intervin, marţi, pentru a stinge un incendiu produs la rulote parcate în staţiunea 2 Mai.

„Până în momentul de faţă nu sunt raportate victime. După finalizarea misiunii se vor evalua pagubele. Arde şi vegetaţia uscata din zona respectivă”, au transmis reprezentanţii ISU Constanţa.

Din primele informaţii, sunt afectate trei rulote şi aproximativ 3.000 mp vegetaţie uscată.

Deocamdată nu se ştie din ce cauză a izbucnit incendiul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
rulotă,
incendiu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici