Mai multe supermarketuri şi shaormerii din Sectorul 4 au fost amendate de Poliţia Locală cu peste 380.000 lei

Poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 4 au sancţionat şase magazine şi şapte shaormerii după ce au găsit nereguli privind produsele comercializate, transmite Primăria Sectorului 4. Amenzile sunt în valoare de peste 380.000 lei.

2725 afișări
Imaginea articolului Mai multe supermarketuri şi shaormerii din Sectorul 4 au fost amendate de Poliţia Locală cu peste 380.000 lei

"Mai multe supermarketuri ale uneia dintre cele mai mari reţele de profil care funcţionează în Sectorul 4 al Municipiului Bucureşti au fost amendate cu suma de 240.800 de lei. Poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 4 au sancţionat 6 magazine pentru neregulile grave descoperite în urma unor acţiuni de control. Cele mai mari amenzi au fost date pentru comercializarea produselor expirate ( lactate, preparate din carne) dar şi pentru lipsa autorizaţiei de funcţionare.

Verificări similare au avut loc şi la fast food-urile din Sectorul 4. În urma controalelor, 7 shaormerii au fost amendate cu suma de 140.000 de lei pentru lipsa autorizaţiei de funcţionare şi pentru vânzarea de produse cu termen de valabilitate expirat", transmite Primăria Sectorului 4 într-un comunicat de presă.

Instituţia anunţă că au fost sancţionaţi şi agenţii economici care nu au putut face dovada acordurilor de funcţionare sau care au angajat personal necalificat pentru vânzarea produselor alimentare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici