Mai mulţi bărbaţi din Constanţa sunt acuzaţi că au furat 35.000 de litri de petrol. Lichidul cu care l-au înlocuit | FOTO, VIDEO

  • Poliţiştii de la Transporturi din Constanţa au efectuat 45 de percheziţii domiciliare.
  • Mai multe persoane sunt supectate că au furat 35.000 de litri de petrol pe care, ulterior, l-au înlocuit cu apă
5138 afișări
Imaginea articolului Mai mulţi bărbaţi din Constanţa sunt acuzaţi că au furat 35.000 de litri de petrol. Lichidul cu care l-au înlocuit | FOTO, VIDEO

Mai mulţi bărbaţi din Constanţa au reuşit să fure 35.000 de litri de petrol. Lichidul cu care l-au înlocuit | FOTO, VIDEO

Percheziţiile au fost făcute pe raza judeţelor Constanţa şi Ialomiţa, fiind ridicate bunuri în valoare de aproximativ un milion de lei. Un număr de 35 de persoane au fost conduse la sediul poliţiei, pentru audieri, anunţă Poliţia Română.

„În urma cercetărilor desfăşurate într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de furt calificat, poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa au depistat în flagrant delict, 8 bărbaţi, angajaţi ai unor societăţi comerciale cu profil transport rutier, care sunt bănuiţi că ar fi sustras produse petroliere din încărcătura transportată”, anunţă sursa citată.

Din investigaţii a reieşit faptul că, în timp ce s-ar fi deplasat cu încărcătura de combustibil spre o anumită destinaţie, bărbaţii s-ar fi abătut de la traseu şi ar fi oprit la anumite locaţii, unde ar fi descărcat o parte din marfă.

Ei sunt bănuiţi că, vineri noaptea, ar fi sustras 35.000 de litri de produs petrolier, pe care l-ar fi înlocuit cu apă. Odată ajunşi la destinaţia de livrare a produselor petroliere, persoanele în cauză ar fi fost ajutate de angajaţi ai societăţii comerciale pentru a nu fi constatate nereguli la cântar, ulterior cantitatea de apă fiind deversată în rezervorul decantor, iar diferenţa de produs petrolier, în rezervorul colector specific.

„În continuarea cercetărilor, poliţiştii din cadrul S.R.P.T. Constanţa au pus în aplicare 45 de mandate de percheziţie domiciliară, pe raza judeţelor Constanţa şi Ialomiţa. În urma descinderilor au fost ridicate, în vederea confiscării, 15.775 de litri de produs petrolier, 12.700 de euro şi 57.290 de lei, 31 de telefoane mobile, 8 autotractoare cu 8 semiremorci (cisternă)”, anunţă poliţiştii.

Valoarea bunurilor indisponibilizate este de peste 950.000 de lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici