Video Mai mulţi constănţeni, prinşi în timp ce încercau să vândă 500 de grame de cocaină

Mai multe persoane din Constanţa au fost prinse în flagrant delict în timp ce încercau să vândă o jumătate de kilogram de cocaină pentru care ar fi urmat să ceară 32.500 de euro, informează, luni, Poliţia Română.

41 afișări

Astfel, în urma unei acţiuni derulate sâmbătă, poliţiştii şi procurorii DIICOT constănţeni au prins în flagrant delict cinci bărbaţi care aveau asupra loc 500 de grame de cocaină.

Drogurile erau porţionate specific, în vederea transportului prin înghiţire, iar suma pretinsă pentru vânzare era de 32.500 de euro, potrivit sursei citate.

Poliţiştii au folosit armamentul şi au tras două focuri în plan vertical, pentru a opri doi dintre suspecţi care au încercat să scape.

Anchetatorii au percheziţionat maşina în care se aflau suspecţii şi au găsit 8.300 de lei, sumă care a fost indisponibilizată pentru cercetări.

Bărbaţii sunt cercetaţi penal pentru trafic de droguri de mare risc.

Duminică, trei dintre bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar faţă de ceilalţi doi a fost luată măsura interzicerii de a părăsi localitatea, urmând să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.

De asemenea, au fost efectuate, cu sprijinul poliţiştilor din Cernavodă şi ai jandarmilor din cadrul Brigăzii Mobile de Jandarmi Tomis Constanţa, opt percheziţii la domiciliile persoanelor în cauză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici