MAI: Taxa pentru paşaport poate fi plătită la 6 automate ale CEC Bank din mall Plaza şi Parklake

Taxa pentru paşaport poate fi plătită de către cei care locuiesc în Bucureşti şi în Ilfov începând cu data de 3 ianuarie la şase automate ale CEC Bank din centrele comerciale Plaza Romania şi Parklake Shopping Center, anunţă Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

11142 afișări
Imaginea articolului MAI: Taxa pentru paşaport poate fi plătită la 6 automate ale CEC Bank din mall Plaza şi Parklake

MAI: Taxa pentru paşaport poate fi plătită la 6 automate ale CEC Bank din mall Plaza şi Parklake

Potrivit MAI, Trezoreria Statului, instituţie din cadrul Ministerului Finanţelor Publice, va închide punctele de lucru din cele două centre comerciale.

„Începând cu data de 3 ianuarie 2019, pentru regiunea Bucureşti-Ilfov, cetăţenii care doresc să plătească taxa pentru paşaport vor avea la dispoziţie şase automate de plăţi ale CEC Bank. Acestea vor fi amplasate în centrele comerciale Plaza România şi Parklake Shopping Center, unde se află sediile Serviciilor de Paşapoarte Bucureşti şi Ilfov”, se arată într-un comunicat al MAI.

Cetăţenii au la dispoziţie mai multe modalităţi pentru plata taxei de paşaport, arată MAI: la casieriile unităţilor CEC Bank, prin mandat poştal la orice Oficiu Poştal, on-line, în sistem internet banking, prin virament către conturile deschise de fiecare Instituţie a Prefectului, în numerar sau, după caz, prin intermediul POS-urilor la casieriile unităţilor Trezoreriei Statului şi la casieriile Instituţiilor Prefectului.

„Pentru depunerea cererilor de eliberare a paşapoartelor recomandăm cetăţenilor să facă programare online pe site-ul www.epasapoarte.ro, în acest caz, timpul de aşteptare la ghişeu fiind zero”, precizează MAI în documentul citat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici