Mako, de la prinţesă a Japoniei la stagiar la Met: noua viaţă la New York

Din octombrie, după căsătorie, nu mai face parte din familia imperială, iar aum a început să lucreze în binecunoscutul muzeu din Manhattan.

1756 afișări
Imaginea articolului Mako, de la prinţesă a Japoniei la stagiar la Met: noua viaţă la New York

Mako, de la prinţesă a Japoniei la stagiar la Met: noua viaţă la New York

Metropolitan Museum of Art (Met) din New York are un nou stagiar. Cu toate acestea, este puţin probabil să aibă nevoie de prezentările obişnuite din prima zi de muncă.

Aceasta este Mako, (fosta) prinţesă a Japoniei care pe 26 octombrie, căsătorindu-se cu iubitul ei, Kei Komuro, un cetăţean obişnuit, a trebuit să renunţe să mai facă parte din familia imperială.

De fapt, locuieşte în New York din noiembrie, unde împarte un apartament cu el în cartierul Hell's Kitchen. Lăsând în urmă confortul şi privilegiile instanţei - inclusiv despăgubiri evaluate la aproximativ 152 de milioane de yeni (1,17 milioane de euro) -, a început apoi să-şi construiască noua viaţă.

Mako are toate acreditările pentru a lucra în prestigiosul muzeu din Manhattan. Absolventă în Artă şi Patrimoniu Cultural la Universitatea Creştină Internaţională din Mitaka - chiar acolo unde şi-a cunoscut iubitul -, apoi a obţinut un Master în Studii Muzeale la Universitatea din Leicester. Mai devreme, a studiat istoria artei la Universitatea din Edinburgh. În plus, are mulţi ani de experienţă ca cercetător la Muzeul Universităţii din Tokyo.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici