Mall-ul din Sibiu a fost evacuat. Cinci persoane au ajuns la spital

Cinci persoane care au acuzat ameţeli şi stări de vomă au fost transportate la spital, în noaptea de miercuri spre joi, după ce mall-ul din Sibiu a fost evacuat. O persoană care a simţit miros de gaz a sunat la 112.

903 afișări
Imaginea articolului Mall-ul din Sibiu a fost evacuat. Cinci persoane au ajuns la spital

Mall-ul din Sibiu a fost evacuat. Cinci persoane au ajuns la spital

Potrivit ISU Sibiu, cele cinci persoane au primit îngrijiri medicale la faţa locului, iar apoi au fost duse la spital pentru investigaţii suplimentare.

Pompieri militari şi specialişti CBRN au făcut măsurători şi au rămas ca să supravegheze zona.

Reprezentanţii ISU au anunţat că „este în curs analizarea situaţiei produse”.

Mall-ul din Sibiu a fost evacuat, miercuri seara, după ce o persoană care a simţit miros de gaz a sunat la 112.

Reprezentanţii centrului comercial au anunţat pe Facebook că s-a defectat o valvă de dioxid de carbon.

„Stimaţi clienţi, vă cerem scuze pentru disconfortul creat în această seară (miercuri seara - n.r.). Din cauza unei defecţiuni minore a unei valve de CO2, am fost nevoiţi să evacuăm centrul comercial pentru siguranţa vizitatorilor şi colaboratorilor noştri. Vă mulţumim pentru înţelegere!”, au scris reprezentanţii mall-ului.

Mall-ul din Sibiu a fost inaugurat în urmă cu două săptămâni, deşi nu avea autorizaţie de securitate la incendiu.

În prima zi de funcţionare, o conductă s-a spart şi a inundat o farmacie.

În a doua zi de la deschidere, mall-ul a fost amendat cu 50.000 de lei de către ISU Sibiu, pentru că nu are autorizaţie de securitate la incendiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici