Mall Vulcan, după incendiul de duminică: Centrul dispune de autorizaţia de securitate ISU

Reprezentanţii centrului comercial Vulcan din Capitală, unde a izbucnit duminică seara un incendiu, declară că toate sistemele de detecţie şi intervenţie au funcţionat corespunzător, precizând că mall-ul dispune de autorizaţia de securitate la incendiu.

270 afișări
Imaginea articolului Mall Vulcan, după incendiul de duminică: Centrul dispune de autorizaţia de securitate ISU

Mall Vulcan, după incendiul de duminică: Centrul dispune de autorizaţia de securitate ISU

„În ceea ce priveşte incidentul de aseară (n.r. - duminică), toate sistemele de detecţie şi intervenţie au funcţionat corespunzător, iar echipa centrului comercial a alertat, imediat, autorităţile, care au intervenit prompt, incendiul fiind stins în câteva minute. Clienţii mall-ului au fost evacuaţi imediat, în siguranţă, şi nimeni nu a fost pus în pericol. Centrul comercial dispune de autorizaţia de securitate la incendiu emisă de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi toate sistemele noastre de securitate funcţionează conform normelor în vigoare”, se arată într-un comunicat de presă trimis, luni, de reprezentanţii centrului comercial Vulcan din Capitală.

Un incendiu a izbucnit, duminică noapte, în centrul comercial Vulcan din Capitală, din cauza unei hote, informează reprezentanţii ISU, precizând că nicio persoană din interior nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. La acţiune au intervenit mai multe autospeciale şi un echipaj de descarcerare.

„A fost vorba de un incendiu la tubulatura unei hote dintr-un centru comercial, incendiul a fost stins în limitele găsite, nu au fost persoane surprinse în interior sau care să necesite îngrijiri medicale”, a declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentantul ISU, Bogdan Toma.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici