Mama care şi-a abandonat bebeluşul lângă o pubelă, reţinută pentru tentativă de omor

Femeia care şi-ar fi abandonat bebeluşul lângă o pubelă din zona Ion Mihalache din Capitală, într-o pungă, în urmă cu o săptămână, a fost identificată luni de poliţişti şi dusă la audieri la sediul Poliţiei Capitalei, anunţă oficiali din cadrul instituţiei.

966 afișări
Imaginea articolului Mama care şi-a abandonat bebeluşul lângă o pubelă, reţinută pentru tentativă de omor

Mama care şi-a abandonat bebeluşul lângă o pubelă, ridicată şi dusă la audieri la Poliţia Capitalei

UPDATE:  Femeia care şi-ar fi abandonat bebeluşul lângă o pubelă din zona Ion Mihalache din Capitală, într-o pungă, în urmă cu o săptămână, a fost reţinută, luni, pentru 24 de ore de procurorii Parchetului Capitalei sub acuzaţia de tentativă de omor, urmând ca marţi să fie propusă spre arestare preventivă.

După aproape patru ore în care femeia a fost audiată la sediul Poliţiei Capitalei, procurorul care instrumentează dosarul a decis să emită ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele femeii, pentru presupusa faptă de tentativă de omor asupra unui membru al familiei, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX. Potrivit acestora, mama, în vârstă de 37 de ani, va fi prezentată marţi judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Potrivit anchetatorilor, femeia este mama a patru copii, aceştia fiind în prezent în îngrijirea Direcţiei de asistenţă şi protecţia copilului.

Femeia este acuzată că şi-ar fi abandonat copilul în vârstă de o săptămână, băgat într-o pungă de plastic, lângă o pubelă din zona bulevardului Ion Mihalache din Capitală.

Luni dimineaţă, poliţiştii au identificat-o pe femeia care, pe 9 mai, şi-ar fi abandonat copilul în vârstă de o săptămână, băgat într-o pungă de plastic, lângă o pubelă din zona bulevardului Ion Mihalache din Capitală, anunţă oficiali din Poliţia Capitalei.

Potrivit acestora, femeia în vârstă de 37 de ani a fost ridicată de poliţiştii serviciului Omoruri şi va fi dusă pentru audieri la sediul instituţiei.

Procurorii de la Parchetul Capitalei, cei care instrumentează dosarul, vor lua decizia dacă emit o măsură preventivă pe numele femeii, fiind făcute cercetări pentru tentativă de omor.

Pe data de 9 mai, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov anunţa că o fetiţă, în vârstă de aproape o săptămână, a fost găsită abandonată lângă o pubelă din zona bulevardului Ion Mihalache din Capitală, fiind dusă ulterior cu o ambulanţă la spitalul Polizu.

"A fost găsită de către o persoană care imediat a anunţat evenimentul", a declarat la data respectivă Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov pentru MEDIAFAX.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici