Mama europarlamentarului braşovean Nicolae Vlad Popa, atacată şi jefuită în casă

Mama europarlamentarului braşovean Nicolae Vlad Popa a fost atacată şi jefuită în propria casă de câţiva tâlhari care au încuiat-o în baie, fără să o rănească.

1 afișare
Imaginea articolului Mama europarlamentarului braşovean Nicolae Vlad Popa, atacată şi jefuită în casă

Mama europarlamentarului braşovean Nicolae Vlad Popa, atacată şi jefuită în casă

Femeia, în vârstă de 82 de ani, se afla singură în casă, luni, când atacatorii au intrat în locuinţă pe geamul beciului, au pătruns în casă şi au încuiat-o pe femeie în baie. În acest timp, tâlharii au furat suma de 1.100 lei pe care femeia îi ţinea într-un dulap, potrivit europarlamentarului Popa. După ce au furat banii, hoţii au descuiat-o pe bătrână şi au fugit pe o fereastră.

"La un moment dat, mama a auzit zgomot în baie şi s-a dus să vadă ce se întâmplă. Atunci a fost atacată şi închisă în baie. I-au cerut să spună unde sunt banii. Nu ştiu dacă a spus sau nu, dar cert este că din dulap au dispărut banii pe care îi primise ca ajutor de la Casa Avocaţilor. Mulţumim lui Dumnezeu că nu a fost rănită, dar pentru o femeie cardiacă de 82 de ani şocul a fost unul puternic. Nu a reuşit să vadă câţi au fost, dar eu nu cred că a fost unul singur", a spus Popa, care a făcut public acest caz în cursul zilei de miercuri.

Potrivit comisarului şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, se fac cercetări în acest caz, atacatorii urmând a fi cercetaţi pentru infracţiunea de tâlhărie, pentru care ar putea primi până la 20 de ani de închisoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici