Mama Luizei Melencu, la DIICOT împreună cu noul avocat

Monica Melencu, mama Luizei, fata dispărută de aproape 7 luni, după ce s-a urcat într-o maşină de ocazie în Caracal, şi-a angajat un nou avocat, din Timişoara, cu care a mers, vineri, la DIICOT Central.

1730 afișări
Imaginea articolului Mama Luizei Melencu, la DIICOT împreună cu noul avocat

Mama Luizei Melencu, la DIICOT împreună cu noul avocat

Noul avocat al familiei Melencu, Carmen Obârşanu, a confirmat, pentru MEDIAFAX, că o reprezină pe Monica Melencu în dosarul legat de dispariţia fiicei sale.

„Suntem împreună la DIICOT, eu şi doamna Melencu. Sunt avocat în această speţă (a dispariţiei Luizei Melencu). Atât pot spune în acest moment”, a declarat, pentru MEDIAFAX, avocatul Carmen Obârşanu.

Carmen Obârşanu este avocat în Timişoara. Iniţial, familia Melencu a fost reprezentată de avocatul Tonel Pop.

Luiza Melencu a dispărut în luna aprilie, după ce s-a urcat într-o maşină de ocazie.

În acest caz, Gheorghe Dincă, în prezent arestat preventiv, a spus că atât pe Luiza Melencu, cât şi pe Alexandra Măceşanu, le-a ucis.

Taguri:
melencu,
diicot,
avocat

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici