Mama Luizei Melencu spune că îl cunoaşte pe bărbatul reţinut pentru că i-ar fi violat fiica

Monica Melencu, mama Luizei Melencu,tânăra care a dispărut fără urmă în luna aprilie, de pe o stradă din Caracal, a reacţionat după ce DIICOT a anunţat că a reţinut un nou suspect care ar fi violat-o pe fată. Monica Melencu spune că îl ştie pe bărbat şi este de părere că a fost forţat să recunoască.

8653 afișări
Imaginea articolului Mama Luizei Melencu spune că îl cunoaşte pe bărbatul reţinut pentru că i-ar fi violat fiica

Mama Luizei Melencu spune că îl cunoaşte pe bărbatul reţinut pentru că i-ar fi violat fiica

Monica Melencu spune că a studiat o parte din dosarul Caracal, iar acolo a găsit declaraţia bărbatului reţinut, miercuri, dar nu i-a acordat importanţă. Femeia afirmă că bărbatul este cunoscut în Caracal ca fiind un consumator de alcool, dar nu crede că acesta spune adevărul, ci, mai degrabă, că cineva l-ar fi forţat să recunoască.

„Nu ştiu cât este de adevărat. Persoana asta de 46 de ani are declaraţia la dosar. Noi ieri (marţi – n.r.) am văzut dosarul, dar nu ştiu cât poate fi de adevărat. Omul acesta, până acum de ce n-a declarat? Într-adevăr, scrie omul ars, cum îl cheamă… Nici nu mai ştiu cum îl cheamă. Sunt bulversată. E vecin cu Dincă, da. L-am mai văzut. Nici nu ştiu cum să spun… Acesta e un om care bea, nu ştiu cât poate fi de adevărat. Probabil cineva l-a forţat, nu ştiu. Fane, Fane îl cheamă . Pentru noi, orice pistă e importantă, dar nu ştiu cât poate fi de adevărat. De ce n-a declarat până acum? Nu m-am întâlnit cu el, dar noi am stat în Caracal 20 de ani. Eu ştiu că omul acesta era un om care bea. El e ars pe mâini. Eu nu mai ştiu ce a declarat că a făcut, nu mai ţin minte. El mergea prin curtea lui Dincă. Asta îmi amintesc că a declarat, dar când s-a ars la mâini nu-mi aduc aminte, în declaraţie, ce a scris. Trebuie să citesc iar să văd despre ce e vorba. Noi am studiat abia 19 dosare. Toate sunt 30. Am citit declaraţia din dosar. Că îl cheamă Fane, dar nu că a violat-o pe Luiza . Asta nu pot confirma că ar fi scris aşa ceva. Declaraţia lui este la dosar. Am dat peste o declaraţie de-a acestui Fane cu mâinile arse”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Monica Melencu, mama Luizei.
Monica Melencu spune că nu a fost anunţată de autorităţi despre reţinerea acestui suspect.

În 2 decembrie, Luiza Melencu împlineşte 19 ani. Chiar dacă fata e de negăsit, rudele îi pregătesc o petrecere de ziua ei.

Giorgiana Hosu, adjunctul DIICOT, a anunţat, miercuri, că a fost reţinut un bărbat în vârstă de 46 de ani, pentru că a violat-o pe Luiza Melencu atunci când fata era în casa lui Gheorghe Dincă. Atât cel reţinut, cât şi Dincă, au violat-o pe tânără.

Inculpatul, 46 de ani, a intrat în atenţia DIICOT încă de la începutul preluării cauzei la structura centrală, izar acum confirm că au fost administrate probe suficiente, ştiinţifice şi testimoniale, pentru a formula acuzaţii oficiale. La 14 aprilie, jurul orei 12, după ce Gheorghe Dincă a răpit-o prin constrângere cu acte de violenţă pe Melencu Luiza, care aştepta la ocazie, a dus-o la domiciliul acestuia pentru exploatare sexuală în interes personal şi a fost surprins de inculpatul reţinut”, transmite Giorgiana Hosu, adjunctul DIICOT.

Klaus Iohannis anunţă că mama Luizei Melencu va merge la Cotroceni vineri

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că mama Luizei Melencu, tânăra care a dispărut fără urmă în luna aprilie, de pe o stradă din Caracal, va fi primită la Palatul Cotroceni, vineri, de către un consilier prezidenţial.

„Da, e adevărat. Am rugat un coleg, consilier prezidenţial să o primească pe doamna Melencu. Vineri”, a spus Klaus Iohannis, la Cotroceni, întrebat dacă va avea o întrevedere cu mama Luizei Melencu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
melencu,
mama,
caracal

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici