Mangalia: Percheziţii la 17 persoane suspectate de infracţiuni cu violenţă

Cincisprezece percheziţii au loc, vineri dimineaţă, în Mangalia, fiind vizate 17 persoane care ar face parte dintr-o grupare specializată în infracţiuni cu violenţă - agresiuni, ameninţări, şantaj şi ultraj.

854 afișări
Imaginea articolului Mangalia: Percheziţii la 17 persoane suspectate de infracţiuni cu violenţă

Mangalia: Percheziţii la 17 persoane suspectate de infracţiuni cu violenţă (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Potrivit unor surse judiciare, cele 15 percheziţii au loc simultan, toate la locuinţe din Mangalia, iar până la ora transmiterii acestei ştiri au fost găsite mai multe materiale pirotehnice şi două pistoale.

Conform surselor citate, mai multe persoane au urma să fie duse la audieri.

La acţiune participă poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale, luptători SIAS, jandarmi, reprezentanţi ai DGA şi procurori.

Cele 17 persoane vizate de percheziţii fac parte dintr-o grupare cunoscută drept "clanul Raim", fiind implicaţi în mai multe scandaluri şi cercetaţi în mai multe dosare pentru infracţiuni cu violenţă, proxenetism sau tranzacţii ilegale cu autoturisme aduse din strainătate.

La sfârşitul lunii octombrie, cinci dintre membrii grupării - Dumitru Albota, Iusein Sinan Suliman, Onasis Ismail, Ion Dacian Roşca şi Erol Omer - au fost arestaţi preventiv pentru tentativă de omor, violare de domiciliu, lovire sau alte violenţe, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi linistii publice.

Ei au fost arestaţi în urma unui conflict petrecut în 25 octombrie în cartierul Colonişti din Mangalia, unde au intrat într-o locuinţă şi au început să îi lovească pe proprietari cu bâtele. Agresorii au lovit şi un copil de 12 ani, care se afla la poarta locuinţei respective şi care în urma incidentului a ajuns în stare gravă la spital.

Cei cinci se află în continuare în arest preventiv.

De-a lungul timpului, membrii clanului Raim au fost reţinuţi în mai multe rânduri, însă apoi au fost puşi în libertate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici