Manifestaţii anti şi pro-Băsescu în Capitală: 200 de persoane la Universitate, câteva zeci la Guvern

Aproximativ 200 de oameni manifestează în Piaţa Universităţii din Capitală pentru a saluta decizia de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu, în vreme ce în Piaţa Victoriei, lângă sediul Guvernului, câteva zeci de persoane îl susţin pe şeful statului.

690 afișări
Imaginea articolului Manifestaţii anti şi pro-Băsescu în Capitală: 200 de persoane la Universitate, câteva zeci la Guvern

Manifestaţii anti şi pro-Băsescu în Capitală: 200 de persoane la Universitate, câteva zeci la Guvern (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

La Universitate, pe trotuarul dinspre Teatrul Naţional, numărul participanţilor a scăzut după ce Parlamentul a aprobat, prin vot, suspendarea preşedintelui. Pentru a sărbători suspendarea, câţiva dintre cei rămaşi s-au prins în horă, iar alţii au cântat "La revedere, Băsescu, la revedere!" şi "Ole, ole, ole, Băsescu nu mai e!".

Înaintea votului din Parlament privind suspendarea şefului statului, la Universitate erau peste 300 de manifestanţi.

Reprezentanţii Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei au declarat, pentru MEDIAFAX, că nu s-au semnalat incidente.

După votul din Parlament, în Piaţa Victoriei, s-au strâns câteva zeci de persoane, care îl susţin pe şeful statului şi afişează mesaje contra USL şi a premierului Victor Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici