MAp îi pune la dispoziţie un avion lui Antonie Iorgovan

Senatorul PSD Antonie Iorgovan va fi transportat, miercuri, la un spital din Viena, cu un avion militar medicalizat şi va fi însoţit pe toată durata zborului de un medic de anestezie-terapie intensivă de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

1 afișare
Imaginea articolului MAp îi pune la dispoziţie un avion lui Antonie Iorgovan

MAp îi pune la dispoziţie un avion lui Antonie Iorgovan

Senatorul Sorin Oprescu a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că a fost foarte mulţumit de răspunsul prompt pe care l-a primit din partea ministrului Apărării în legătură cu obţinerea unui aparat de zbor militar medicalizat cu care să fie transportat bolnavul. El a precizat că în prezent mai multe cadre medicale verifică dacă aparatul de zbor are toată aparatura necesară sau dacă ar mai fi nevoie de alte echipamente.

Potrivit senatorului Oprescu, membru al Comisiei medicale care l-a examinat pe Iorgovan, acesta ar urma să plece în cursul zilei de miercuri, probabil dimineaţă, dar ora exactă va fi stabilită abia în cursul după-amiezii de marţi.

Comisia Medicală care l-a examinat pe senatorul Antonie Iorgovan a decis ca acesta să fie transferat, miercuri, la o clinică din Viena, starea sa fiind stabilă, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, Adrian Streinu Cercel, directorul Spitalului de Boli Infecţionase "Matei Balş" din Capitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici