MApN: Militarul rănit în Afganistan şi aflat în centrul medical din Germania, în stare stabilă

Sergentul Bogdan Dragomir, rănit în incidentul de sâmbătă din Afganistan şi internat la un centru medical din Germania, se află în stare stabilă şi nu are niciun organ vital rănit, informează printr-un comunicat de presă, luni, Ministerul Apărării Naţionale.

769 afișări
Imaginea articolului MApN: Militarul rănit în Afganistan şi aflat în centrul medical din Germania, în stare stabilă

MApN: Militarul rănit în Afganistan şi aflat în centrul medical din Germania, în stare stabilă

Potrivit unui comunicat, "Sergentul Bogdan Dragomir, rănit în incidentul de sâmbătă din Afganistan şi aflat la Centrul medical regional american din Landstuhl, Germania, este în stare stabilă şi
urmează să fie supus unor investigaţii medicale complete".

"Conform primelor constatări, acesta nu are afectat niciun organ vital şi este de aşteptat ca evoluţia stării sale de sănătate să fie favorabilă", se mai spune în comunicat.

Doi militari români şi-au pierdut viaţa şi un al treilea a fost rănit în urma unui incident care a avut loc sâmbătă, 7 mai, ora 10.45, în apropiere de localitatea Kandahar, pe timpul executării unei misiuni de instruire a poliţiştilor afgani, transmite Ministerul Apărării Naţionale.

"În urma incidentului, celor trei militari de la forţele pentru operaţii speciale, care au fost răniţi, li s-a acordat primul ajutor la faţa locului şi au fost transportaţi imediat la spitalul militar cel mai apropiat. Din nefericire, plutonierul Dumitrescu Iulian şi sergentul Vizireanu Adrian nu au supravieţuit, iar starea militarului rănit este stabilă şi urmează să fie transferat la un spital din Germania" se arată într-un comunicat de presă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici