Maramureş: Bărbat de 39 de ani, mort după ce a rămas închis în maşina cu care a plonjat în lac

  • Un bărbat de 39 de ani a murit duminică după a rămas închis în maşina cu care a plonjat într-un lac, în judeţul Maramureş.
  • Şoferul maşinii, un tânăr de 28 de ani, a reuşit să iasă prin geamul lateral.
  • Poliţiştii au stabilit că acesta era băut.
4904 afișări
Imaginea articolului Maramureş: Bărbat de 39 de ani, mort după ce a rămas închis în maşina cu care a plonjat în lac

Sursa foto: Mediafaxfoto

Potrivit IPJ Maramureş, o maşină de teren condusă de un tânăr de 28 de ani din comuna Sarasău a derapat şi a ajuns în lac.

Şoferul a ieşit din autovehicul prin geamul lateral, dar pasagerul, un bărbat de 39 de ani, a rămas captiv în maşină.

Conform ISU Maramureş, maşina s-a scufundat la o adâncime de cel puţin 3 metri.

Poliţiştii au testat şoferul cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost dus la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Poliţiştii împreună cu mai multe echipaje ISU, SMURD şi cu ajutorul scafandrilor au scos din apă maşina şi corpul neînsufleţit al pasagerului.

Poliţiştii continuă în acest caz cercetările pentru ucidere din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici