Maramureş: Femeie de 80 de ani, lovită de o maşină de poliţie

O femeie de 80 de ani a fost lovită astăzi dimineaţă de o maşină de poliţie pe o stradă din Baia Mare. Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

287 afișări
Imaginea articolului Maramureş: Femeie de 80 de ani, lovită de o maşină de poliţie

Maramureş: Femeie de 80 de ani, lovită de o maşină de poliţie

Potrivit IPJ Maramureş, accidentul a avut loc astăzi dimineaţă pe strada Horea din Baia Mare.

Poliţiştii au constatat faptul că un bărbat de 53 de ani din Şişeşti, angajat al IPJ Maramureş, aflat la volanul unui autoturism, a accidentat o femeie de 80 de ani, aflată în calitate de pieton. Conform unor surse locale, poliţistul se afla în timpul serviciului, la volanul unei autospeciale de poliţie.

În urma impactului, femeia a fost rănită şi a fost transportată la Spitalul Municipal Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Poliţiştii fac cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici