Marcel Vela şi „secretul din spatele gecii de piele”. De ce s-a supărat ministrul

  • Până în prezent, nu a fost dezvoltat niciun vaccin împotriva bolii provocate de noul coronavirus apărut în China, SARS-CoV-2
  • Ministrul de Interne spune că jacheta nu este una oarecare, ci este „acea geacă”
  • „Ce face ea acum? Aşteaptă ziua de luni!”, scrie Vela pe Facebook
5665 afișări
Imaginea articolului Marcel Vela şi „secretul din spatele gecii de piele”. De ce s-a supărat ministrul

Marcel Vela şi „secretul din spatele gecii de piele”. De ce s-a supărat ministrul

Dacă ai citit şi tu articolele despre geaca de piele a lui Marcel Vela, trebuie să ştii că ministrul s-a supărat şi a reacţionat.
 
„Secretul din spatele gecii de piele: Era un început de Martie iar lumea întreagă avea să trăiască ceva neprevăzut. (...) Ştiri, îngrijorări, articole, titluri, postări, live-uri, microfoane şi ... un ministru cu o GEACĂ”, scrie Marcel Vela pe pagina lui.

Ministrul atrage atenţia că geaca lui a născut controverse.
 
„Se pare că ea nu este orice geacă. Este acea GEACĂ! A încins tastaturile şi a pus cu adevărat punctul pe I, a reactivat flacăra interioară şi a trezit în toţi ochiul critic. (...) Ce face acum? Având o greutate atât de mare... Aşteaptă ziua de luni!”, scrie Vela.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici