Marile lanţuri de retail fac angajări în această toamnă! Vezi unde poţi să-ţi găseşti job!

Dacă îţi cauţi un loc de muncă in retail sau în industria alimentară, supermarketurile din România vin cu o ofertă bogată în această toamnă, joburile scoase la concurs adresându-se unei largi categorii de angajaţi.

66 afișări
Imaginea articolului Marile lanţuri de retail fac angajări în această toamnă! Vezi unde poţi să-ţi găseşti job!

Marile lanţuri de retail fac angajări în această toamnă! Vezi unde poţi să-ţi găseşti job! (Imagine: Petrica Tanase/Mediafax Foto)

Fie că este vorba despre lucrători comerciali, agenţi de pază, casieri sau coordonatori de raion, fie că este vorba de posturi de conducere, marile lanţuri de magazine oferă celor interesaţi câteva mii de joburi, în toate zonele ţării.

Cel mai important anunţ de recrutare se adresează locuitorilor din Drobeta Turnu Severin sau din împrejurimi, unde hypermarketul Cora intenţionează să angajeze 400 de salariaţi.

Prin deschiderea unui nou magazin în martie 2011, compania creează câteva sute de joburi, pentru toate categoriile de angajaţi.

Citeşte mai multe despre angajările în lanţurile de retail pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici