Video Marşul motocicliştilor, în Bucureşti

Peste o sută de motociclişti s-au adunat, joi seară, în Piaţa Constituţiei din Capitală, de unde au plecat în marş spre Arcul de Triumf, organizatorii dorind să atragă atenţia asupra numărului mare de accidente în care sunt implicaţi motociclişti.

15 afișări

Motocicliştii s-au adunat pe platoul din Piaţa Constituţiei, de unde au plecat în marş pe traseul Piaţa Constituţiei, Bulevardul Magheru, Piaţa Aviatorilor, Arcul de Triumf, unde au depus lumânări în memoria celor care au murit în accidente de motocicletă. Acţiunea a fost organizată de Prefectura Capitalei, cu susţinerea Brigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti, la iniţiativa Comunităţii Motocicliştilor din România.

 

La Arcul de Triumf a venit şi premierul Călin Popescu Tăriceanu, însoţit de fiul său cel mic. Primul-ministru, cunoscut pasionat al motoarelor, a aprins o lumânare şi a stat de vorbă cu cei prezenţi, cărora le-a spus că are mulţi prieteni motociclişti.

Organizatorii îşi propun să atragă atenţia şoferilor şi pietonilor asupra numărului mare de accidente rutiere în care sunt implicaţi motociclişti.

La manifestare a participat şi ministrul Internelor şi Reformei Administrative, Cristian David, care s-a întâlnit, în jurul orei 17.30, cu reprezentanţii Comunităţii Motocicliştilor din România.

Florin Ionescu, reprezentantul Comunităţii Motocicliştilor, i-a înmânat ministrului Cristian David un memoriu prin care îi cerea introducerea în Codul Rutier a culpei şoferilor de maşini implicaţi în accidente cu motociclişti, dar care nu sunt soldate cu victime.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, prezent la eveniment, a spus că ar trebui să existe un respect reciproc în trafic şi din partea şoferilor de maşini, şi din partea motocicliştilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici