Marţi, zi de doliu în Petrila şi Petroşani

Administraţiile locale din Petrila şi Petroşani au declarat ziua de marţi ca zi de doliu în memoria celor 12 mineri morţi în subteranul minei Petrila, în urma exploziilor care au avut loc sâmbătă.

170 afișări
Imaginea articolului Marţi, zi de doliu în Petrila şi Petroşani

Marţi, zi de doliu în Petrila şi Petroşani (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit primarului din Petrila, Ilie Păducel, marţi, la ora 11.00, vor suna toate sirenele din Petrila, respectiv cele de la unităţile miniere din Petrila şi Lonea şi cea de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, timp de un minut.

În paralel, în toate unităţile miniere din Valea Jiului, la ora 11.00, se va păstra un moment de reculegere.

Prefectul de Hunedoara, Dan Aurel Pricăjan, a anunţat, luni seară, că salvatorii au scos la suprafaţă trupurile neînsufleţite a patru dintre cei opt mineri rămaşi în subteranul minei Petrila, acestea fiind duse la morga Spitalului de Urgenţă Petroşani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici