Martorii audiaţi în cazul suporterului petrolist căzut din tren susţin că acesta s-a dezechilibrat

Poliţia Transporturi Feroviare a deschis o anchetă în cazul suporterului petrolist care a murit după ce a căzut din trenul ce transporta galeria echipei Petrolul Ploieşti, martorii care au fost audiaţi susţinând că bărbatul, şofer de troleibuz şi tată a doi copii, s-a dezechilibrat.

201 afișări
Imaginea articolului Martorii audiaţi în cazul suporterului petrolist căzut din tren susţin că acesta s-a dezechilibrat

Martorii audiaţi în cazul suporterului petrolist căzut din tren susţin că acesta s-a dezechilibrat (Imagine: Darius Mitrache/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Raluca Brezeanu, poliţia Transporturi Feroviare, sub coordonarea procurorilor Parchetului Tribunalului Prahova, desfăşoară o anchetă pentru a stabili condiţiile în s-a produs decesul suporterului ploieştean care miercuri seară a căzut din trenul care transporta o parte din galeria Petrolului spre meciul cu Steaua Bucureşti, desfăşurat pe Arena Naţională.

Conform sursei citate, poliţiştii au audiat până acum şapte persoane, martori ai incidentului.

Surse din rândul anchetatorilor afirmă că toate cele şapte persoane audiate au declarat că bărbatul s-a dezechilibrat şi a căzut din tren.

Incidentul s-a produs, conform datelor furnizate de CFR Călători, miercuri după amiază, în jurul orei 17.15, între localităţile Prahova şi Crivina,din judeţul Prahova. Potrivit CFR, garnitura feroviară în care s-a produs incidentul era formată din patru vagoane etajate şi fusese închiriată de Asociaţia "Lupii Galbeni", care este asociaţia suporterilor echipei Petrolul Ploieşti.

Bărbatul care a murit după ce a căzut din tren se numea Octavian Tatomir, avea 35 de ani, doi copii şi lucra ca şofer de troleibuz la Regia Autonomă de Transport Public din Ploieşti.

În trenul care plecase din Gara de Sud din Ploieşti la ora 17.00 se aflau aproximativ o mie de suporteri ai echipei Petrolul Ploieşti, însoţiţi de poliţişti de la Transporturi Feroviare şi de jandarmi. În urma incidentului, trenul a ajuns în gara Bucureşti Obor cu 43 de minute întârziere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici