Maşina care îi transporta pe Stănculescu şi Chiţac, implicată într-un accident

Maşina care îi transporta pe foştii generali Victor Athanasie Stănculescu şi Mihai Chiţac de la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML) la Penitenciarul Jilava a fost implicată, miercuri după-amiază, într-un accident uşor care a avut loc pe Şoseaua Berceni.

34 afișări
Imaginea articolului Maşina care îi transporta pe Stănculescu şi Chiţac, implicată într-un accident

Maşina care îi transporta pe Stănculescu şi Chiţac, implicată într-un accident

Potrivit unor surse din Poliţie, maşina în care se aflau cei foştii generali Victor Athanasie Stănculescu şi Mihai Chiţac a fost lovită din spate de un autoturism, lovit la rândul lui de o altă maşină. Cei doi au fost preluaţi de o altă maşină a Penitenciarului Jilava, care i-a transportat la locul de detenţie.

Comisarul Ciocan a precizat că autospeciala Penitenciarului Jilava a intrat pe contrasens, iar şoferii care veneau din sens opus au încercat să-i facă loc, trăgând maşinile pe dreapta, însă din cauza spaţiului foarte îngust duba a acroşat primele două maşini, după care a revenit pe sensul său de mers, unde a mai lovit o maşină.

În urma accidentului, cele patru maşini au fost avariate, iar şoferul unui autoturism Opel implicat în tamponare a fost uşor rănit.

Victor Athanasie Stănculescu şi Mihai Chiţac au fost preluaţi de o altă maşină a Penitenciarului Jilava, care i-a transportat la locul de detenţie

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Jilava, Monica Pană, a declarat că în maşina instituţiei, pe lângă Stănculescu şi Chiţac, se mai afla şi un alt deţinut. Aceasta a precizat că nicio persoană nu a fost rănită, accidentul soldându-se doar cu pagube materiale.

Foştii generali Victor Athanasie Stănculescu şi Mihai Chiţac au fost duşi, miercuri, la Institutul Naţional de Medicină Legală, unde li s-au făcut o serie de teste pentru a se stabili dacă pot fi trataţi în detenţie, aceştia cerând suspendarea executării pedepselor de câte 15 ani de închisoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici