Maşina de lux a Arhiepiscopiei Tomisului, folosită frecvent de ÎPS Teodosie, a fost implicată într-un accident

  • Maşina de lux a Arhiepiscopiei Tomisului, folosită frecvent de Arhiepiscopul Teodosie, a fost implicată într-un eveniment rutier.
  • Informaţia nu este confirmată decât de surse din judeţul Constanţa deoarece evenimentul nu a fost sesizat la Poliţie.
10227 afișări
Imaginea articolului Maşina de lux a Arhiepiscopiei Tomisului, folosită frecvent de ÎPS Teodosie, a fost implicată într-un accident

Maşina de lux a Arhiepiscopiei Tomisului, folosită frecvent de ÎPS Teodosie, a fost implicată într-un accident

Potrivit surselor, evenimentul s-a produs luni, pe o şosea între localităţile Mihail Kogălniceanu şi Ovidiu.

Maşina de lux este frecvent folosită de arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, dar nu este clar dacă şeful bisericii constănţene s-a aflat în autoturism. Sursele spun doar că nu au fost persoane rănite în urma evenimentului.

Totodată, evenimentul nu a fost reclamat la Poliţie şi nu se cunosc împrejurările în care s-a produs. Conform legii, dacă este vorba despre o tamponare şoferul sau şoferii implicaţi trebuie să se prezinte la Poliţie în termen de 24 de ore de la producerea evenimentului.

De asemenea, dacă nu sunt persoane rănite se poate folosi înţelegerea amiabilă care nu îi implică pe poliţiştii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici