Video Maşină răsturnată în Bucegi. Jandarmii montani intervin pentru salvarea a cinci persoane. Care este starea oamenilor

Jandarmii montani din Dâmboviţa intervin, vineri, pentru recuperarea a cinci persoane care se aflau într-o maşină răsturnată pe un traseu din Masivul Bucegi. Starea oamenilor este bună, transmite corespondentul MEDIAFAX.

217 afișări

Potrivit Jandarmeriei Dâmboviţa, jandarmii montani de la Posturile Zănoaga şi Peştera au intervenit pentru a ajuta cinci persoane care se aflau într-o maşină ce s-a răsturnat în zona Blana, din Masivul Bucegi.

„Jandarmii montani au fost solicitaţi, pentru a acorda sprijin unui număr de cinci persoane, care, necunoscând traseul şi pe fondul neadaptării vitezei în curbă, s-au răstunat cu maşina într-o râpă. E vorba de cinci bărbaţi, muncitori în zonă”, arată Jandarmeria Dâmboviţa.

Sursa citată a precizat că nimeni nu a fost rănit.

Autoturismul a fost scos din râpă cu ajutorul unei macarale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici