Măsuri luate la Otopeni după cazul japonezei ucise: Anunţuri care interzic abordarea şi preluarea clienţilor de către taximetrişti - FOTO

În incinta Aeroportului "Henri Coandă" Otopeni-Bucureşti au fost afişate două anunţuri conform cărora abordarea şi preluarea clienţilor de către taximetrişti este interzisă, iar accesul autoturismelor de tip taxi este interzis în parcările publice. Anunţurile au fost afişate ca urmare a scandalului privind siguranţa celor care tranzitează aeroportul Otopeni, izbucnit după uciderea unei turiste japoneze.

6722 afișări
Imaginea articolului Măsuri luate la Otopeni după cazul japonezei ucise: Anunţuri care interzic abordarea şi preluarea clienţilor de către taximetrişti - FOTO

Măsuri luate la Otopeni după cazul japonezei ucise: Anunţuri care interzic abordarea şi preluarea clienţilor de către taximetrişti (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Se interzice orice practică de abordare şi preluare a clienţilor în perimetrul aeroportuar de către taximetrişti sau interpuşi".

"Începând cu data de 10.09.2009 se interzice accesul autoturismelor taxi în parcările publice. În caz contrar se va proceda la blocarea roţilor autoturismului şi la ridicarea acestuia. Deblocarea autoturismului se va face după plata tarifelor de blocare şi depozitare", menţionează cele dou anunţuri din incinta aeroportului.

În 15 august, în jurul orei 20.30, Vlad Nicolae (26 de ani) a abordat-o pe japoneza Yurika Masuno, în vârstă de 20 de ani, în incinta Aeroportului "Henri Coandă" Otopeni-Bucureşti, oferindu-şi ajutorul pentru a-i găsi un taxi. Astfel, Vlad Nicolae a urcat împreună cu tânăra într-un taxi, cei doi coborând după parcurgerea unei distanţe scurte, într-o zonă în care drumul este mărginit, de ambele părţi, de pădure. Vlad Nicolae şi tânăra au fost observaţi în acel loc de către şoferul taxiului după aproximativ două minute, la marginea şoselei, însă pe celălalt sens de mers.

Două zile mai târziu, în 17 august, în locul respectiv a fost descoperit cadavrul studentei, acoperit cu frunze şi prezentând urme de violenţă. La aproximativ 60-70 de metri distanţă a fost descoperită valiza victimei.

Vlad Nicolae a fost arestat preventiv în 19 august, acesta negând în faţa anchetatorilor că ar fi ucis-o pe japoneză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici