Medic de la cel mai mare spital din sud-estul României, mort din cauza Covid

  • Un medic de la Spitalul Judeţean din Galaţi a murit din cauza Covid.
  • Medicul avea 68 de ani şi timp de 22 de ani a lucrat la cel mai mare spital din Galaţi.
4332 afișări
Imaginea articolului Medic de la cel mai mare spital din sud-estul României, mort din cauza Covid

Un medic de la Spitalul Judeţean din Galaţi a murit din cauza Covid. El este primul cadru medical de la cel mai mare spital din sud-estul României decedat din cauza noului coronavirus.

Medicul Dan Iacoblev a murit joi noaptea, la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean din Galaţi. El a decedat la vârsta de 68 de ani. Timp de 22 de ani a lucrat ca medic primar oftalmolog la cel mai mare spital din Galaţi. Decesul a fost anunţat de reprezentanţii unităţii medicale.

„Cu deosebit regret, colectivul Spitalului Clinic Judeţean Galaţi anunţă trecerea în nefiinţă a domnului doctor Dan Iacoblev, medic primar oftalmolog, care s-a stins din viaţă în seara zilei de 3 decembrie 2020, în urma complicaţiilor pulmonare grave generate de infecţia cu noul coronavirus. Domnul doctor Dan Iacoblev a decedat în secţia AT I a spitalului în care, timp de 22 de ani, şi-a dedicat întreaga experienţă profesională pacienţilor cu probleme oftalmologice. A fost un medic devotat şi muncitor, un om excepţional, de o probitate morală desăvărşită, o modestie şi o nobleţe sufletească rar întâlnită şi un coleg extraordinar”, au anunţat reprezentanţii Spitalului Judeţean Galaţi.

Dan Iacoblev era pensionar, dar lucra cu normă întreagă la spitalul din Galaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici