Medic din Galaţi, reţinut după ce a fost prins când lua mită

Un medic urolog de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi a fost reţinut, joi, după ce a fost prins în flagrant în timp ce lua mită 1.000 de lei pentru a opera un pacient, el urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

673 afișări
Imaginea articolului Medic din Galaţi, reţinut după ce a fost prins când lua mită

Medic de la Spitalul de Urgenţă Galaţi, reţinut după ce a fost prins când lua mită 1.000 de lei (Foto: Shutterstock)

Medicul urolog Dumitru Ţuţa de la Spitalul Judeţean de Urgenţă ”Sfântul Apostol Andrei” din Galaţi a fost prins în flagrant, joi, în timp ce lua mită suma de 1.000 de lei de la un denunţător, potrivit reprezentanţilor Parchetului Tribunalului Galaţi.

Procurorul Aflredo Simionescu a afirmat că, miercuri, procurorii au fost informaţi de un denunţător că medicul Dumitru Ţuţa a pretins ”în mod indirect” bani pentru o intervenţie chirurgicală pe care urma să o facă.

Astfel, procurorii au organizat, joi, un flagrant, denunţătorul mergând la medic şi lăsându-i suma de 1.000 de lei.

În urma flagrantului, procurorii l-au reţinut pe medic pentru 24 de ore, pentru luare de mită, şi urmează să-l prezinte instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici