Medicii legişti au stabilit cauza MORŢII copilului internat la un spital privat

Cauza decesului copilului de 1 an şi 8 luni, care a murit în weekend la Sanador, un spital privat din Capitală, este un şoc hemoragic survenit în urma unei hemoragii interne, au precizat reprezentanţii Institutului Naţional de Medicină Legală (INML).

7486 afișări
Imaginea articolului Medicii legişti au stabilit cauza MORŢII copilului internat la un spital privat

Medicii legişti au stabilit cauza MORŢII copilului internat la un spital privat

Potrivit reprezentantului INML, Salem Abdo, rezultatul autopsiei arată că băieţelul a murit în urma unui şoc hemoragic, cauza şocului fiind o hemoragie internă.

Reprezentanţii Spitalului Sanador anunţă că documentaţia şi declaraţiile medicilor implicaţi arată că au fost respectate procedurile şi protocoalele medico-chirurgicale aferente afecţiunilor respective.

De asemenea, în acest caz, s-a autosesizat şi Colegiul Medicilor.

Ministerul Sănătăţii a precizat că raportul preliminar al controlului efectuat la Sanador, unde a murit un copil după ce a fost operat, arată că au fost respectate procedurile igienico-sanitare, respectarea circuitelor, fiind sesizat Colegiul Medicilor pentru a fi verificată conduita terapeutică.

Un copil în vârstă de un an şi 8 luni a murit în weekend la Sanador, un spital privat din Capitală, în urma unei operaţii de hernie inghinală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici