Medicul craiovean Mugur Riza a fost găsit spânzurat. Acesta era implicat în mai multe agresiuni în spital

  • Medicul urolog Mugur Riza a fost concediat în 2019, după ce a agresat mai mulţi medici şi asistenţi de la SJU Craiova
  • Medicul a fost găsit spânzurat, într-o anexă a gospodăriei din localitatea Floreşti, judeţul Dolj
  • Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Dolj, medicul nu a lăsat niciun bilet în care să-şi explice gestul
16147 afișări
Imaginea articolului Medicul craiovean Mugur Riza a fost găsit spânzurat. Acesta era implicat în mai multe agresiuni în spital

Sursa FOTO: Facebook

Mugur Riza, medicul urolog din Craiova cunoscut după numeroasele scandaluri în care a fost implicat în Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, a fost găsit spânzurat, în această după amiază.

Soţia sa le-a declarat poliţiştilor că acesta a plecat, dimineaţa, în localitatea Floreşti din judeţul Dolj, unde deţinea o casă. Nu a mai răspuns la telefon, aşa că  soţia a plecat să vadă dacă totul este în regulă. Când a ajuns, l-a găsit spânzurat, într-o anexă a gospodăriei.

Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al Poliţiei Dolj, i-a declarat corespondentului Mediafax că, până acum, nu a fost găsit niciun bilet în care medicul să-şi explice gestul.

“În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a fi dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului.”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt IPJ Dolj

Mugur Riza avea 64 de ani şi a lucrat, până în 2019, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova. A fost medic urolog aici, însă, în ultimii ani, n-a avut o relaţie prea bună cu colegii săi. A fost sancţionat disciplinar de mai multe ori pentru altercaţiile pe care le-a provocat.  Anul trecut, i-a fost desfăcut contractul de muncă după ce a intrat în sala de operaţii şi a agresat un medic care se pregătea de o intervenţie chirurgicală. A fost scos din spital de poliţişti. Chiar şi un pacient s-a plâns că l-a lăsat să aştepte ore bune pe masa de operaţii, punându-i viaţa în pericol.

Medicul Mugur Riza a contestat în instanţă decizia conducerii spitalului, iar în vara anului trecut a depus o plângere la poliţie după ce autoturismul i-a fost incendiat, pe o stradă din Craiova.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici