Meghan Markle ar fi aranjat sesiuni foto cu paparazii când era actriţă

  • Markle ar fi oferit ponturi despre locurile în care se afla şi informaţii despre viaţa ei privată, susţine cartea „Finding Freedom”
  • După ce l-a cunoscut pe Harry, fosta actriţă şi-a schimbat comportamentul
  • Cuplul nu a comentat acuzaţiile şi afirmaţiile din carte
654 afișări
Imaginea articolului Meghan Markle ar fi aranjat sesiuni foto cu paparazii când era actriţă

Meghan Markle ar fi aranjat sesiuni foto cu paparazii când era actriţă

Meghan Markle, soţia Prinţului Harry, aranja întâlniri cu paparazzi pentru a-şi asigura cât mai multe apariţii publice, înainte să-l cunoască pe Harry, relatează Daily Star. Între timp, atitudinea acesteia s-a schimbat. Recent Markle a dat în judecată publicaţia The Mail on Sunday pentru încălcarea intimităţii în 2019, atunci când au fost publicate informaţii despre o scrisoare adresată tatălui său.
 
Informaţiile privind întâlnirile aranjate cu paparazzi apar în cartea scrisă de Omid Scobie şi Carolyn Durand, „Finding Freedom”. 
 
Autorii susţin că, deşi Meghan este foarte atentă cu viaţa ei privată de când s-a căsătorit cu Harry, când era actriţă se bucura de momentele în care era susprinsă de paparazzi. Ba chiar oferea ponturi despre locurile în care putea fi găsită şi fotografiată. 
 
„Dacă înainte să-l cunoască pe Harry aranja, ocazional, sesiuni foto cu paparazzi sau pur şi simplu permitea ca unele informaţii despre ea să apară în presă, de când l-a cunoscut face tot posibilul pentru a proteja intimitatea relaţiei”, scriu cei doi autori în carte.
 
Harry şi Meghan nu au contribuit la scrierea cărţii şi nu au comentat afirmaţiile din carte.

Cuplul controversat şi relaţia lor cu presa

Mai mult, în octombrie 2016, când Meghan şi Harry se aflau în Toronto, un consilier al Prinţului l-a sunat pe acesta să-l avertizeze că o publicaţie urmează să dezvăluie informaţii despre ei. 
 
Luna următoarea, cuplul confirma relaţia prin intermediul unei declaraţii oficiale de la Palatul Kensington. 
 
Prinţul Harry nu a ezitat să acuze presa de rasism în ceea ce o priveşte pe Markle, susţinând că multe publicaţii au făcut remarci de acest fel atunci când au scris despre ea.
 
„Iubita lui Harry, Meghan Markle, a fost subiectul unui val de abuzuri şi hărţuire... a fost defăimată chiar pe prima pagină a unei publicaţii naţionale, i s-au adus remarci rasiste şi sexiste şi a fost batjocorită în social media”, susţine o declaraţie oficială a Palatului Kensington. 
 
„Prinţul Harry este foarte dezamăgit că nu a putut să o protejeze pe domnişoara Markle şi este îngrijorat”, se mai arată în declaraţie. 
 
În cartea „Finding Freedom”, autorii au scris că atitudinea lui Meghan Markle faţă de presă este foarte diferită de momentele în care era doar o actriţă şi colabora cu jurnaliştii pentru a oferi informaţii despre ea şi ponturi despre locurile în care se află.
 
Meghan a susţinut că articolele scrise despre ea în perioada în care era însărcinată au fost „ca picătura chinezească”.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici