Mehedinţi: Trei răniţi într-un accident rutier

Trei persoane au fost rănite, iar circulaţia pe DN 6 a fost blocată mai bine de jumătate de oră, în noaptea de luni spre marţi, la ieşirea din Drobeta Turnu Severin, când şoferul unui autoturism a încercat o depăşire.

6 afișări

Accidentul s-a produs când conducătorul auto, care se îndrepta către Timişoara, a intrat încercat sã depăşească un tir şi a lovit frontal atât un autoturism care venea din sens opus, cât şi maşina de marfă.

Agentul şef adjunct din cadrul Poliţiei Rutiere Mehedinţi Nicolae Rădulescu a declarat că şoferului i se va întocmi dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

“Pe drumul naţional 6, la ieşire din Drobeta Turnu Severin, o autoutilitară deplasându-se pe direcţia Turnu Severin-Orşova a efectuat o manevrã de depăşire şi, sesizând că din sens opus vine un alt autoturism, a incercat să frâneze, să reintre pe banda sa de mers, dar a intrat în coliziune cu celălalt autoturism şi a ricoşat în tirul pe care a vrut să îl depăşeascã. La spital au fost transportate două persoane aflate în maşina care circula regulamentar”, a explicat Rădulescu.

În urma accidentului, trei personae au fost rãnite, dintre care două au ajuns la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici