Mercedes a creat cel mai mare display pentru maşină. Ce dimensiuni are acesta

  • Mercedez a anunţat primul display de 142 cm pentru maşină.
  • Hyperscreen va fi disponibil prima dată pe sedanul electric EQS.
  • Numele Mercedes a apărut în anul 1900, cofondatorul companiei i-a dat maşinii numele fiicei lui.
4157 afișări
Imaginea articolului Mercedes a creat cel mai mare display pentru maşină. Ce dimensiuni are acesta

Mercedes a creat cel mai mare display pentru maşină. Ce dimensiuni are acesta

În curând vom avea doar display-uri inclusiv în maşină. Asta îşi doreşte Mercedes care a prezentat un ecran de 142 de centimetri pentru viitorul model electric.

Mercedes-Benz dezvăluie ecranul masiv de 56 de inch, care va debuta la finalul acestui an, o dată cu noile maşini electrice EQS.  Hiperscreen, aşa cum îl numesc cei de la Mercedes, este alcătuit dintr-o serie de display-uri încorporate într-unul singur.
 
Vor exista, de asemenea, opţiuni speciale, precum setări ale scaunelor, ale sistemului de lumini din interior sau programe de radio preferate. Totul este automatizat datorită sistemului MBUX. Unul dintre cele mai complexe de pe piaţă, pe bază de comenzi vocale.
 
„Acest ecran este revoluţionar. Oferă un mod nou şi intuitiv de a interacţiona cu tehnologia. Arată exact direcţia în care ne ducem aici la Mercedes-Benz. Am creat tehnologie frumoasă din punct de vedere estetic, inovativ şi folositor nouă, oamenilor”, a declarat Ola Kallenius, preşedintele Mercedes-Benz.
 
Printre cele mai mari ecrane pentru automobile se numără cel de 14.2 inch al maşinii Cadillac Escalade. Fratele acestuia, SUV-ul Cadillac Lyrics, promite un ecran de 33 de inchi care ne va da pe spate.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici