MERSUL TRENURILOR în perioada sărbătorilor: Cum se va circula între Crăciun şi Revelion

Paisprezece trenuri de călători circulă suplimentar din 25 decembrie până în 5 ianuarie, pe rute care fac legătura între Bucureşti şi mai multe oraşe, printre care Craiova, Braşov, Botoşani, Iaşi, Timişoara, Suceava şi Vatra Dornei, a anunţat CFR Călători.

15765 afișări
Imaginea articolului MERSUL TRENURILOR în perioada sărbătorilor: Cum se va circula între Crăciun şi Revelion

MERSUL TRENURILOR în perioada sărbătorilor: Cum se va circula între Crăciun şi Revelion (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"În perioada 25 decembrie 2013 - 5 ianuarie 2014, pentru adaptarea capacităţii de transport la solicitările traficului de călători prilejuit de sărbătorile de iarnă, circulă suplimentar 14 trenuri", arată CFR Călători.

Reprezentanţii CFR Călători au precizat că vor fi suplimentate, cu aproximativ 50 de vagoane clasă, vagoane de dormit şi cuşete, trenurile care circulă pe cele mai folosite rute, din Bucureşti spre Craiova, Braşov, Bicaz, Botoşani, Iaşi, Timişoara, Baia Mare, Arad, Suceava şi Vatra Dornei.

De asemenea, trenurile care fac legătura între staţiunile de pe Valea Prahovei şi principalele oraşe ale ţării vor fi suplimentate cu vagoane.

CFR Călători a precizat că în zilele cu trafic redus de călători, din perioada 25 decembrie - 4 ianuarie, vor fi anulate unele trenuri InterRegio şi Regio, acestea urmând să fie comunicate în staţiile de plecări/sosiri.

Pasagerii au reduceri de 10 la sută pentru călătoriile dus-întors, 25 la sută în baza cardului TrenPlus şi între 10 şi 25 la sută cu Minigrup de 2-5 persoane, această ofertă fiind valabilă în toate zilele săptămânii, mai puţin vineri, duminică şi în ziua plecării trenului. Biletele pot fi procurate de pe www.cfrcalatori.ro, de la automatele XsellKiosk din gări, de la automatele ZebraPay, prin rezervare telefonică, de la casele de bilete din gări şi agenţiile de voiaj CFR sau de la agenţiile de turism, a precizat sursa citată.

Agenţiile de voiaj CFR vor avea program obişnuit de lucru în 30 decembrie şi program între orele 08.00 şi 15.30 în zilele de 27, 31 decembrie şi 3 ianuarie. În 26 decembrie şi 1, 2 ianuarie, agenţiile de voiaj CFR vor fi închise.

Călătorii pot obţine informaţii despre circulaţia trenurilor de pe pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, precum şi la numerele de telefon 021/9521 (în trafic intern) şi 021/3145528 (trafic internaţional Gara de Nord Bucureşti).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici