PROGRAMUL FARMACIILOR de sărbători: De unde puteţi cumpăra medicamente în zilele de Crăciun şi de Anul Nou

Majoritatea farmaciilor din Capitală vor fi închise în prima zi de Crăciun şi în ziua de Anul Nou, fiind deschise în zilele de 26, 31 şi 2 ianuarie. Există însă şi farmacii de unde vă puteţi procura medicamente şi în prima zi de Crăciun şi în ziua de Anul Nou.

3105 afișări
Imaginea articolului PROGRAMUL FARMACIILOR de sărbători: De unde puteţi cumpăra medicamente în zilele de Crăciun şi de Anul Nou

PROGRAMUL FARMACIILOR de sărbători: De unde puteţi cumpăra medicamente în zilele de Crăciun şi de Anul Nou (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

VEZI AICI PROGRAMUL TUTUROR FARMACIILOR DIN CAPITALĂ ÎN PERIOADA SĂRBĂTORILOR

Farmacia Alissa, de pe B-dul Ion Mihalache nr. 25B, va avea program NON STOP în perioada 24 decembrie - 2 ianuarie.

Farmacia Sensiblu din Dorobanţi, str. Radu Beller nr. 6, bloc 20, sc. B, va avea program NON STOP în perioada 24 decembrie - 1 ianuarie.

Farmacia Magheru, de pe B-dul Magheru nr. 18, va avea program NON STOP în perioada 24 decembrie - 2 ianuarie.

Farmaciile Farmadex de pe Şos. Nicolae Titulescu nr. 119 şi de pe Strada Ceasornicului vor avea program de la 08:00 la 21:00 de pe 23 decembrie până pe 6 ianuarie.

Farmacia Belladonna 45, de pe Calea Griviţei, nr. 236, bl. H, şi farmacia Belladonna 70, de pe B-dul Nicolae Bălcescu, nr. 16, vor avea programul redus doar cu o jumătate de oră seara, urmând să fie deschise între 09:00 - 20:00 în zilele de 25, 26, 1 şi 2 ianuarie. În celelalte zile, vor fi deschise în intervalul obişnuit, 09:00 - 20:30.

Şi alte farmacii vor fi deschise NON STOP pe durata sărbătorilor de iarnă, lista acestora fiind publicată de Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti pe site-ul său, dspb.ro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici