Mesaj viral de la ambasada Suediei: Pentru "băieţii cu ochi albaştri"/ Iohannis, prezent la bilanţul SRI

Urarea transmisă de ambasada Suediei pe Facebook pentru Serviciul Român de Informaţii a devenit virală în mediul online, după ce oficialii ambasadei au făcut referire la "băieţii cu ochi albaştri".

8118 afișări
Imaginea articolului Mesaj viral de la ambasada Suediei: Pentru "băieţii cu ochi albaştri"/ Iohannis, prezent la bilanţul SRI

Mesaj viral de la ambasada Suediei: Pentru "băieţii cu ochi albaştri"/ Iohannis, prezent la bilanţul SRI

"Către: "băieţii blonzi cu ochi albaştri", De la: Băieţii blonzi cu ochi albaştri. La mulţi ani", spune mesajul de pe pagina de Facebook a Ambasadei Suediei.

Postarea a strâns, în 24 de ore peste 2.000 de distribuiri şi 7.000 de reacţii.

SRI, la aniversare

Marţi, Serviciul Român de Informaţii a aniversat 29 de ani de activitate, la bilanţul instituţiei participând şi preşedintele Klaus Iohanis.

În cadrul evenimentului, directorul SRI, Eduard Hellvig, a prezentat principalele direcţii de evoluţie.

"Aceste obiective rămân actuale cu atât mai mult cu cât România este permanent expusă provocărilor complexe, cu precădere pe liniile contrainformaţiilor, ameninţărilor cibernetice ori terorismului. La nivel internaţional contextul este fluid, cu reaşezări geopolitice majore, în timp ce intern diminuarea bugetară semnificativă conduce la necesitatea prioritizării unor domenii în detrimentul altora, la fel de importante", se arată într-un comunicat de presă al SRI.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici