Mesajul ciudat transmis de Patriarhul Moscovei în legătură cu războiul din Ucraina

Patriarhul Kirill al Moscovei susţine că ruşii iubesc pacea, dar trebuie să se apere, când sunt atacaţi, deşi în Ucraina este vorba despre o invazie.

45157 afișări
Imaginea articolului Mesajul ciudat transmis de Patriarhul Moscovei în legătură cu războiul din Ucraina

Mesajul ciudat transmis de Patriarhului Moscovei în legătură cu războiul din Ucraina

Patriarhul rus Kirill apără războiul declanşat de Vladimir Putin. La o sărbătoare de ieri a forţelor armate ruse, acesta a spus: „Suntem o ţară care iubeşte pacea” şi „nu avem nicio dorinţă de război”.

„Dar ne iubim patria şi vom fi gata să o apărăm, în felul în care doar ruşii îşi pot apăra ţara”, a specificat liderul bisericesc.

Pentru Patriarhul Moscovei „majoritatea ţărilor lumii se află acum sub influenţa colosală a unei forţe, care astăzi, din păcate, se opune puterii poporului nostru”.

„Atunci trebuie să fim şi noi foarte puternici. Când spun noi, mă refer, în primul rând, la forţele armate, dar nu numai. Toţi oamenii noştri de astăzi trebuie să se trezească”, afirmă Kirill.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici