Mesajul Familiei Regale a României cu ocazia Anului nou

Familia Regală a României a transmis La mulţi ani tuturor românilor într-un mesaj postat pe Facebook în ultima zi a anului 2023.

1857 afișări
Imaginea articolului Mesajul Familiei Regale a României cu ocazia Anului nou

Mesajul Familiei Regale a României cu ocazia Anului nou

„De la Săvârşin, în ultima zi a anului 2023, le trimitem românilor din ţară, din Republica Moldova şi celor care sunt departe de patrie la mulţi ani, alături de întreaga noastră speranţă şi încredere! De asemenea, le dorim sănătate, împliniri şi pace sufletească, alături de familie şi de cei dragi!”, a transmis Familia Regală.

Mesajul este însoţit de o fotografie în care apar Majestatea Sa Custodele Coroanei şi Alteţa Sa Regală Principele Consort.

„Alese mulţumiri tuturor celor care ne-au trimis urări de Crăciun şi de Anul Nou!”, se mai arată în mesaj.

Majestatea Sa Margareta şi Principele Radu şi-au petrecut sărbătorile de iarnă la Castelul Regal de la Săvârşin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici