Mica Rivieră, nou loc de relaxare pentru bucureşteni, inaugurat de Primăria Capitalei - VIDEO

Primăria Capitalei inaugurează, sâmbătă seară, Mica Rivieră, un nou loc de relaxare situat pe Splaiul Independenţei, în zona Pieţei Unirii, unde bucureştenii vor putea sta la terasele de pe malul Dâmboviţei şi vor asista la concerte, show-uri de stand-up comedy şi alte spectacole.

199 afișări
Imaginea articolului Mica Rivieră, nou loc de relaxare pentru bucureşteni, inaugurat de Primăria Capitalei - VIDEO

Mica Rivieră, nou loc de relaxare pentru bucureşteni, inaugurat de Primăria Capitalei

În deschiderea noului loc de relaxare, care are loc la ora 21.00, vor concerta Alex Velea şi Keo, iar duminică, de la aceeaşi oră, bucureştenii se vor bucura de un show de stand-up comedy alături de Bordea, Micutzu şi Badea, potrivit Primăriei Capitalei.

"După succesul înregistrat în vara aceasta de proiectul Via Sport, la care peste 10.000 de bucureşteni au participant în fiecare weekend, Primăria Municipiului Bucureşti a decis să extindă alternativele de divertisment din Capitală. Sloganul «Departe de oraş, în centrul Bucureştiului» descrie Mica Rivieră ca fiind locul în care distracţia şi relaxarea continuă, dincolo de perioada concediilor, prin concerte, show-uri de stand-up comedy şi spectacole", precizează reprezentanţii municipalităţii.

În zona Mica Rivieră, bucureştenii se vor putea relaxa la terasele situate pe malul Dâmboviţei pe o perioada de o aproape două luni. Mica Rivieră este un proiect pilot a cărui continuitate va depinde de răspunsul bucureştenilor.

"Primăria Municipiului Bucureşti va transforma Mica Rivieră într-un proiect de tradiţie al Capitalei doar la solicitarea acestora", potrivit sursei citate.

Video Stirileprotv.ro

Reprezentanţii municipalităţii precizează că, prin proiectul Mica Riviera, Primăria Capitalei plasează Bucureştiul pe harta capitalelor europene în care "principalele zone de atracţie ale oraşului primesc plusvaloare prin dezvoltare susţinută".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici