Mihăilescu, despre acuzaţiile în dosarul Microsoft: E o situaţie perfectă, pentru toată lumea

Senatorul Şerban Mihăilescu a declarat, luni, după şedinţa Comisiei juridice convocată pentru analiza dosarului Microsoft, că va veni atunci când va fi chemat să studieze dosarele, împreună cu avocatul, iar despre acuzaţiile care i se aduc a spus că este ”o situaţie perfectă, pentru toată lumea”.

204 afișări
Imaginea articolului Mihăilescu, despre acuzaţiile în dosarul Microsoft: E o situaţie perfectă, pentru toată lumea

Şerban Mihăilescu (Imagine: Mihai Dascalescu/Mediafax Foto)

Senatorul UNPR Şerban Mihăilescu a declarat la ieşirea din Comisia juridică că nu doreşte să facă declaraţii.

”Dumneavoastră, toată ziua mă comentaţi, aşa că nu mai are rost să vin eu la cadru. Nu am ce să spun, deocamdată”, le-a spus Mihăilescu jurnaliştilor.

El nu a dorit să comenteze nici acuzaţiile care i se aduc în dosar. ”Dacă aş fi luat la cunoştinţă de o filă, aş fi putut să vă spun. Eu nu ştiu nimic, decât ce comentaţi dumneavoastră”, a mai spus Mihăilescu.

Şerban Mihăilescu a spus că va fi chemat, ca şi Ecaterina Andronescu, să studieze acest dosar în comisie.

Întrebat când va veni la comisie, Şerban Mihăilescu a răspuns: ”Când mă sună dânşii”. El a adăugat că va veni cu avocat, pentru că aceasta este procedura.

Despre situaţia în care se află, Mihălescu a răspuns: ”E perfectă. E o situaţie perfectă, pentru toată lumea. Nu e niciun fel de problemă”.

La rândul său, senatorul PDL Alin Tişe, membru al Comisiei juridice, a declarat că reprezentanţii opoziţiei au votat pentru respectarea termenului decis de Biroul Permanrnt, ca până joi să se dea votul final în cazul începerii urmăririi penale, dar majoritatea a propus amânarea cu două săptămâni.

Votul în Comisia juridică a fost de şase la cinci, potrivit senatorului PDL.

Preşedintele Comisiei juridice, Cătălin Boboc (PNL), a declarat, luni, că doi senatori PSD au propus amânarea cu două săptămâni a dezbaterii privind ridicarea imunităţii foştilor miniştri Ecaterina Andronescu şi Şerban Mihăilescu, propunerea fiind aprobată din vot.

Preşedintele comisiei a precizat că motivaţia pentru solicitarea acestei amânări a fost numărul mare de documente de studiat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici