Mii de apartamente dintr-un oraş din România, fără căldură şi apă caldă. Activitatea termocentralei a fost sistată

  • Mii de apartamente din Deva au rămas, vineri, fără căldură şi apă caldă, după ce Termocentrala Mintia a fost oprită.
  • Potrivit conducerii Complexului Energetic Hunedoara, activitatea termocentralei a fost sistată din cauza „disfuncţionalităţilor apărute în aprovizionarea cu cărbune”.
  • Vineri, peste 200 de mineri au protestat în faţa Minei Lupeni, nemulţumiţi de întârzierea salariilor pe luna ianuarie.
1002 afișări
Imaginea articolului Mii de apartamente dintr-un oraş din România, fără căldură şi apă caldă. Activitatea termocentralei a fost sistată

„Conducerea Complexului Energetic Hunedoara anunţă că din cauza disfuncţionalităţilor apărute în aprovizionarea cu cărbune a Termocentralei Mintia, în cursul zilei de astăzi, 19 februarie 2021, s-a oprit furnizarea agentului termic primar, implicit a apei calde de consum şi a încălzirii în municipiul Deva”, se arată într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a Primăriei Deva.

În comunicat se precizează că activitatea Termocentralei Mintia va fi reluată în momentul reînceperii activităţii de extracţie a cărbunelui în Valea Jiului.

Vineri, peste 200 de mineri au protestat în faţa Minei Lupeni, nemulţumiţi de întârzierea salariilor pe luna ianuarie.

Salariile minerilor din Valea Jiului ar fi trebuit plătite în 15 a lunii, însă conducerea CEH a anunţat că acestea vor fi plătite până în data de 26 februarie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici