Video MII de litri de produse petroliere, confiscaţi de Poliţie în urma unor percheziţii

Poliţiştii au confiscat, miercuri, 6.000 de litri de produse petroliere în urma unor percheziţii efectuate la mai multe persoane bănuite de furturi din parcuri petroliere. Cinci persoane au fost duse la sediul Poliţiei pentru audieri.

1923 afișări

Poliţiştii din Prahova au făcut miercuri cinci percheziţii la trei persoane implicate în furturi de produse petroliere din parcul de extracţie al unei firme, dar şi la parcul respectiv şi la punctul de lucru al unei societăţi comerciale.

Oamenii legii au ridicat, în vederea cercetărilor, 6.000 de litri de produse petroliere, dar şi 150 de recipiente, de diferite dimensiuni, şi o instalaţie folosită la sustragerea produselor petroliere.

În urma percheziţiilor, cinci persoane au fost aduse la sediul Poliţiei, pentru audieri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici