Video Milano: Româncă, descoperită moartă lângă o baracă incendiată

O tânără de naţionalitate română a fost găsită moartă, în noaptea de vineri spre sâmbătă, lângă o baracă improvizată care luat foc în apropierea bulevardului Forlanini, din Milano (nord).

3 afișări

Potrivit  cotidianul Corriere della Sera în pagina electronică, pompierii au fost alertaţi cu privire la izbucnirea unui incendiu pe drumul care duce spre aeroportul Linate, la periferia estică a oraşului. Cercetările preliminare indică faptul că baraca a luat foc de la o sobă de gătit cu gaz. Lângă baracă a fost descoperit trupul neînsufleţit al unei femei de 36 de ani, care avea capul spart.

Unul dintre medicii de pe ambulanţa sosită la faţa locului a precizat că pe corpul femeii există "numeroase leziuni", inclusiv un traumatism cranian. În mod sigur, femeia nu a decedat în urma inhalării de fum.

Alţi medici au confirmat, ulterior, că rănile "au fost provocate în urma unei agresiuni".

În urma anchetei iniţiate imediat după descoperirea cadavrului s-a stabilit că persoana care a anunţat poliţia, la miezul nopţii, a fost concubinul femeii, de naţionalitate marocană, care a fost avertizat la rândul său de alţi cetăţeni extracomunitari ce locuiau în alte barăci aflate în zona respectivă. Marocanul a fost cel care a descoperit cadavrul femeii, dar el nu se afla în baraca respectivă, în momentul în care a izbucnit incendiul.

"Soţia mea este la pământ, nu răspunde, poate este moartă", au fost cuvintele rostite de marocan în momentul în care a sunat la poliţie.

Potrivit paginii electronice a agenţiei AGI, anchetatorii au exclus varianta unui gest xenofob la originea acestei omucideri. Ei au precizat că victima avea asupra sa un act de identitate românesc, din care rezultă că se numea Rozeta Duplea şi avea 39 de ani. Autenticitatea documentului nu a fost stabilită încă, de aceea poliţia verifică amprentele digitale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici